Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bomboane cu lapte. Avantajele si proprietatile laptelui

Pentru multi dintre adulti obiceiul de a da lapte copiilor este bun pentru mentinerea sanatatii. Si bomboanele care contin lapte ofera beneficiile date de proprietatile laptelui. 

Cititi si despre bomboane cu menta.

Bomboane cu lapte – avantajele laptelui

Conform studiilor, laptele contine noua nutrienti esentiali de pe urma carora sanatatea oamenilor are de castigat.

Calciu: contribuie la dezvoltarea oaselor, mentinerea in limite normale a valorilor densitatii osoase si sanatatea dintilor.

Proteine: reprezinta o sursa de energie si ajuta la repararea tesutului muscular.

Potasiu: pastreaza tensiunea arteriala la limite normale.

Vitamina D: favorizeaza mentinera sanatatii oaselor.

Fosfor: ajuta la intarirea oaselor si la generarea energiei necesare organismului,

Vitamina B12: cu rol important in formarea globulelor rosii si mentinerea sanatatii tesutului nervos

Vitamina A: sustine sistemul imunitar, sanatatea pielii si a ochilor.

Riboflavine: transforma alimentele in energie,

Niacina: metabolizeaza zaharurile in acizi grasi.

Cu alte cuvinte, laptele este important in nutritie si nu este nevoie sa fie consumat in cantitati mari pentru a profita de beneficii.

Toti acesti nutrienti contribuie la starea generala de sanatate si au un rol important si in diete, desi exista anumite controverse in ce priveste influenta laptelui in scaderea pondrala. 

Bomboanele cu lapte combina perfect gustul bogat de lapte, vanilie si zahar caramelizat aducand  un aport energetic urias organismului. 

Bomboanele cu lapte aduc un aport energetic urias organismului. Exista studii care arata ca persoanele care consuma lapte au un risc mai mic de a accidente vasculare cerebrale cu 15-20%. Aceasta cercetare este prima care asociaza consumul de lapte cu decesul cauzat de aceste afectiuni.