Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bomboane CIP – cadoul pefect pentru copii

Denumirea bomboanelor CIP vine de la Corectiv Igienic Parfumat.Minibomboanele au un gust aromat care confera o respiratie placuta. Bomboanele C.I.P. fac parte alaturi de Mentosan din categoria produselor care au facut istorie.

bomboane cip

Cititi si despre Vanilie si zahar vanilat.

Bomboane CIP - dulciuri cu istorie

O cutie cu drajeuri C.I.P. este o mare bucurie pentru un copil. Cu un gust racoritor si aromat aceste bomboane au ajuns direct in sufletul copiilor de atunci dar si de acum. Suntem primii si singurii producatori de C.I.P. original , marca imnregistrata la OSIM prin urmare am pastrat reteta indragita de toti venind acum cu un ambalaj nou, rezistent si atractiv, pentru copii.

Copiii asteptau intotdeauna cu bucurie sa primeasca o cutie sau o punguta de bomboane CIP. Cu un gust racoritor si mai multe arome aceste bomboane au ajuns direct in sufletul copiilor de atunci, care inca isi mai amintesc cu drag de perioada in care erau rasfatati cu aceste bomboane.

Noi suntem primii care am produs aceste bombonele si prin urmare am pastrat reteta de atunci, acea reteta indragita de toti, si am venit in ajutorul bombonelelor cu un ambalaj pe masura calitatii lor, un ambalaj rezistent si atractiv pentru copii. 

Alaturi de alte produse precum mentosanul si alte dulciuri, bomboanele CIP sunt dulciurile care vor ramane in istorie, si cel mai important, cu ajutorul nostru, aceastea sunt in continuare pe piata fiind neschimbate. 

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!