Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bomboane cu crema Amandine

Bomboane cu crema Amandine

Bomboanele cu crema Amandine sunt o combinatie delicata intre gustul de cacao si lapte hranitor, vanilie si zahar caramelizat. Aceste bomboane sunt ca si bombonelele CIP, amintiri placute dintr-o epoca apusa.

Cititi si despre Serbet.

Bomboane cu crema Amandine 

Bomboanele umplute sunt produse de caramelaj care  se fabrica intr-o gama variata de forme si culori, dar mai ales ca gust  datorita diferitelor umpluturi intrebuintate. Cu totii ne amintim cu placere de dulciurile pe care le consumam in copilarie. Fie ca este vorba de  bombonelele CIP, mentosan sau bomboanele cu crema Amandine, fiecare din noi are o amintire speciala.  Bomboanele cu crema Amandine sunt  bomboane sticloase dintr-un invelis de masa de caramel si umplutura de crema de cacao, tavalite prin pudra de cacao. 

 Bomboana cu crema Amandine este o bomboana  particulara pe piata romaneasca fiind  o combinatie delicata intre gustul de cacao si lapte hranitor, vanilie si zahar caramelizat.  

Potrivit unui sondaj oamenii isi amintesc si marcile cu denumiri care ne fac sa fim nostalgici: de exemplu, oamenii isi amintesc de mentosan, de bomboane cu crema Amandine sau de bobonelele CIP. Iar daca prajiturile au inceput sa dispara de pe piata, in privinta acestor produse noi suntem inca aici si ducem mai departe povestea.

In lunile septembrie si octombrie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti. Detalii pentru programare si conditii la telefon nr. 0213363360

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!