Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Tort din fructe decorat cu ornament pentru tort

Cititi si despre ornament auriu.

Ingrediente: 1 blat pentru tort bulgaresc

1 finetti mare de ciocolata

250 g unt

1 cutie cu compot de ananas cu feliile rotunde

5 kiwi

1 mandarina

100 g fulgi de cocos

Untul se va pune intr-un castron si se freaca spuma, Se adauga putin cate putin din cutia de finetti pana cand se termina.

Se desface cutia de ananas si se lasa la scurs rondelele. Dupa ce s-au scurs se taie bucatele.

Se desfac foile de tort. Pe o farfurie de tort se pune o foaie i se insiropeaza cu sirop de ananas.

Se pune pe ea o parte din crema in asa fel incat la final sa ramana mai multa crema pentru ornat tot tortul si se intinde pe toata suprafata ei.

Peste crema se pun bucatile de ananas.

 

Se pune si a doua foaie de tort si se procedeaza asemanator. A treia foaie se pun, se insiropeaza cu sucul de ananas si se inveleste tortul cu crema ramasa. Tortul se imbraca cu fulgi de cocos si se orneaza cu ornament de tort.

IProdusele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Invalid query string!
Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.