Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Cum se utilizeaza gelatina?

Lichidele acide, cum ar fi sucul de lamaie, pot sa inmoaie partial gelatina, dar nu o vor hidrata complet. In cazul in care gelatina este utilizata cu ingrediente foarte acre, este indicat sa se utilizeze mai multa pentru a va asigura de reusita preparatului.

Gelatina granule si foi are nevoie de aproximativ 5-10 minute pentru a se hidrata complet. Odata hidratata, gelatina se incalzeste usor pentru a se tpi inainte de a se adauga in preparat.

Nu lasati gelatina sa fiarba si dati-o deoparte de pe foc imediat ce s-a dizolvat. Expunerea indelungata la temperaturi mari distruge gelatina.

Cei mai putin experimentati pot sa aiba probleme atunci cand adauga gelatina in preparatele reci. Pot sa apara cocoloase si crema trebuie aruncata. Pentru a evita formarea cocoloaselor asigurati-va ca solutia in care se adauga gelatina este fierbinte.

Racititi solutia prin adaugarea unei cantitati mici de frisca, pentru a o raci gradual si uniform. Adaugat apoi acest amestec in restul de frisca putin cate putin. 

Cand hidratati foile de gelatina, apa trebuie sa fie la temperatura camerei (aproximativ 21 de grade) sau mai rece.

IProdusele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.