Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Gelatina – efecte terapeutice

Gelatina este o substanta bogata in colagen, care se gaseste in principal in oasele si pielea de animal din care se prepara supa cu proprietati excelente asupra sanatatii.

Gelatina contine aproape jumatate din cei 18 aminoacizi esentiali, necesari pentru piele, unghii si par sanatoase, dar si pentru intarirea sistemului imunitar si mentinerea greutatii corporale.

Spre exemplu gelatina, contine glicina, care ajuta si are efect antiinflamator si ajuta la eliminarea toxinelor, vindecarea rapida a ranilor si imbunatateste calitatea somnului, precum si lisina, care ajuta la o mai buna absorbtie a calciului si favorizeaza dezvoltarea musculara.

Sunt si forme de gelatina mai putin pure cum ar fi cele utilizate in industria alimentara realizate din proteine, apa si saruri minerale adaugate in alimentele procesate, preum mezelurile.

Gelatina ajuta digestia prin actiunea benefica la nivelul tractului digestiv, fiind recomandate in special supele de pui sau de vita.

Gelatina previne alergiile si intolerantele alimentare si are capacitatea de a forma o bariera protectoare intre tractul intestinal si stomac, care sigileaza si calmeaza reactiile cu alergenii. 

Gelatina mentine oasele si articulatiile sanatoase cu ajutorul aminoacizilor, gelatina sprijina dezvoltarea si mentinerea armonioasa a sistemului oso, are efect antiinflamator si ajuta la ameliorarea simptomelor cum ar fi durerea si intepenirea specifice artrozei.

IProdusele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.