Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Cum se prepara serbetul?

Serbetul este un preparat foarte dulce pe care il puteti face cu diverse fructe sau arome. Reteta dufera in functie de tipul de serbet pe care il doriti la final. In functie de serbet acesta este servit ca desert sau, in unele cazuri, intre doue feluri de mancare.

Sunt cel putin 2 tipuri de serbet: cel care arata ca o pasta similara cu untul de arahide si este servit cu multa apa si cel care are o forma de inghetata.

Cel de-al doilea este un tip de inghetata din fructe.

Puteti face serbet din numeroase fructe, cum ar fi zmeura, portocalele, ciresele, capsunile, lamaile, fragii etc. daca nu utilizati fructe o alta varianta ar fi ciocolata, vanilia, florile de salcam etc.

Pentru serbetul de tip clasic: pentru un aspect deosebit al serbetului tau, trebuie sa filtrezi foarte bine sucul de fructe. Nu este nevoie neaparat sa folosesti zeama de lamaie in retetele de serbet cu fructe acre. 

Daca la final va iese un serbet tare puneti-l intr-o punga de nylon. Daca este mai moale poate fi depozitat in borcane. Serbetul tare este mai greu de scos din borcane. Pentru serbetul de tip inghetata se utilizeaza ingredientele precum fructele proaspte, cacao, ciocolata.

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!

Din data de 10 iulie 2017, SCM Colin Daily vinde si catre persoane fizice la punctul de lucru din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti!