Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Ciocolata este un ingredient flexibil in bucatarie. Are diverse arome si texturi si poate fi utilizat atat pentru preparatele de baza cat si pentru decorarea lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca ciocolata poate sa fie topita sau se poate intari in orice forma doriti.

Ornamente din ciocolata

Pentru mai multe informatii accesati paginile Curiozitati despre ciocolata, totul despre ciocolata si ce nu stiati despre ciocolata.

In functie de tipul de decoratiuni pe care doriti sa le realizati veti avea nevoie de unele instrumente pentru bucatarie.

In cazul in care topiti ciocolata trebuie sa aveti grija sa utilizati o temperatura potrivita pentru ca aceasta sa nu se arda. Ciocolata neagra se va topi la 50 de grade in timp ce ciocolata alba nu trebuie supusa unor temperaturi mai mari de 45 de grade.

Ciocolata lichida se foloseste foarte usor pentru desene si diverse decoruri. Se poate folosi ciocolata lichida de mai multe tipuri: topita, crema, sos etc.

Utilizati instrumente pentru decorarea prajiturilor. Pot fi utilizate cele pe care le folositi in mod normal pentru a desena cu frisca. Alegeti forma dorita, de la flori la scris. In cazul in care vreti sa obtineti un desen bine definit utilizati un decupaj de plastic si umpleti respectiva forma cu ciocolata.

Puteti realiza frunze din ciocolata. Puteti de semenea sa folositi forme de prajituri pentru a turna ciocolata. Le lasati sa se intareasca si apoi se utilizeaza ceea ce se obtine pentru decorarea deserturilor.

 

Faceti decoratiunile de ciocolata inainte de a pregati prajitura. Astfel, le veti avea gata de folosit imediat dupa ce terminati preparatul, tortul etc.

In lunile septembrie si octombrie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti. Detalii pentru programare si conditii la telefon nr. 0213363360

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!