Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Serbetul de cirese

Pentru a prepara serbet de cirese veti avea nevoie de 1kg cirese negre, 1 kg de zahar, ½ pahare cu apa, zeama de la o jumatate de lamaie. 

Se piseaza ciresele, inclusiv samburii si se pun la fiert in apa dar numai pentru 15 minute. Le lasati pe foc sa se raceasca si strecurati zeama prin tifon. 

Ulterior puneti 1 pahar, 1 pahar si jumatate de zeama impreuna cu zaharul existent in vas si le lasati sa fiarba. Se ia spuma cu o lungura ori de cate ori se formeaza si cand e gata se adauga sucul de lamaie si se lasa pana cand se leaga siropul bine. 

Se ia de pe foc si se lasa la racit apoi se bate cu facaletul sau cu o lingura de lemn pana se transforma in pasta fina. Se pune in borcane pe care le asezam , in camara. 

 

Din data de 10 iulie 2017, SCM Colin Daily vinde si catre persoane fizice la punctul de lucru din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti!