Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Gelatina, proprietati si beneficii

Gelatina este un produs naturist cu proprietati vindecatoare neasteptate. Poate sa fie utilizata pentru a stimula cresterea parului si a unghiilor, tonifierea pielii, reducerea durerilor articulare, imbunatatirea digestiei, cresterea masei musculare, intarirea oaselor, a vaselor de sange si a retelelor intracelulare, detoxifierea corpului, stimularea sistemului imunitar, tratarea insomniei si reglarea greutatii. 

Gelatina va fi utilizata la inchegat diferite lichide: jeleuri, inghetata, iaurt, bezele, piftie sau alte sosuri si deserturi populare. In aplicatii non-alimentare, gelatina va fi inclusa char si in produsele farmaceutice sau pentru produse cosmetice. Se poate gasi in magazine sub forma unor granule, pulbere sau foi pentru uz casnic. Persoanele care vor sa beneficieze de calitati vindecatoare ale gelatinei pot sa ia suplimente cu gelatina de la farmacii naturiste. 

Din punct de vedere nutritional gelatina este un amestec de proteine si peptide si asta o face o minunata sursa de aminoacizi esentiali, importanti pentru aproape toate procesele din corp. gelatina contine si cupru, seleniu si fosfor. 

Sub forma uscata gelatina este compusa din 99% proteine. Cu toate acestea ea nu e o sursa completa de proteine.

 

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!