Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Gelatina, proprietati si beneficii

Gelatina este un produs naturist cu proprietati vindecatoare neasteptate. Poate sa fie utilizata pentru a stimula cresterea parului si a unghiilor, tonifierea pielii, reducerea durerilor articulare, imbunatatirea digestiei, cresterea masei musculare, intarirea oaselor, a vaselor de sange si a retelelor intracelulare, detoxifierea corpului, stimularea sistemului imunitar, tratarea insomniei si reglarea greutatii. 

Gelatina va fi utilizata la inchegat diferite lichide: jeleuri, inghetata, iaurt, bezele, piftie sau alte sosuri si deserturi populare. In aplicatii non-alimentare, gelatina va fi inclusa char si in produsele farmaceutice sau pentru produse cosmetice. Se poate gasi in magazine sub forma unor granule, pulbere sau foi pentru uz casnic. Persoanele care vor sa beneficieze de calitati vindecatoare ale gelatinei pot sa ia suplimente cu gelatina de la farmacii naturiste. 

Din punct de vedere nutritional gelatina este un amestec de proteine si peptide si asta o face o minunata sursa de aminoacizi esentiali, importanti pentru aproape toate procesele din corp. gelatina contine si cupru, seleniu si fosfor. 

Sub forma uscata gelatina este compusa din 99% proteine. Cu toate acestea ea nu e o sursa completa de proteine.

 

IProdusele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.