Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

16 lucruri interesante despre ciocolata

16 lucruri interesante despre ciocolata

Ciocolata este cel mai raspandit si cel mai consumat aliment din categoria dulciuri. Milioane de oameni savureaza in fiecare zi cateva sute de sortimente de ciocolata. Tinand cont de istoria si de popularitatea de care aceasta delicatesa se bucura va prezentam si cateva lucruri interesante despre ciocolata. 

Simplul miros al ciocolatei ridica nivelul de radiatii Theta din creier si asta creaza o stare de relaxare. In cazul in care privim din punct de vedere al compozitiei, ciocolata alba nu este ciocolata pentru ca nu contine cacao. 

Americanii consuma aproape 50% din ciocolata existenta pe Glob in timp ce europenii consuma aproximativ 40%. 

Cea mai mare bucata de ciocolata avea 5792 de kilograme. 

Ciocolata amaruie consumata in fiecare zi reduce cu 33% riscul de aparitie al bolilor de inima. 

Un baton normal de ciocolata contine in medie 8 bucati de insecte. Ciocolata poate sa imbolnaveasca pisicile si cainii si ii poate ucide. 

Ciocolata contine cafeina. Cele mai multe batoane au aproximativ in jur de 10 g de cafeina, dar ciocolata amaruie poate sa contina aceasta substanta in cantitate egaa cu cea de la Coca-Cola. 

In timpul unui studiu efectuat la Londra in 2004, s-a descoperit faptul ca aproape 70 de procente din oameni si-ar spune parolele folosite la telefon sau la PC pentru un baton de ciocolata. 

 

In lunile septembrie si octombrie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti. Detalii pentru programare si conditii la telefon nr. 0213363360

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!