Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Consumul  de zahar brun, bomboane sau un pahar de suc, poate fi o placere condamnata de multe persoane. Ele au ca si ingredient zaharoza, cunoscuta sub denumirea populara de zahar, care se afla in capul listei persoanelor care vor sa evite cresterea in greutate. Zaharul are mai multe beneficii, trebuie sa fie consumat cu moderatie. Toate excesele vor fi daunatoare insa zaharul va da o cantitate mare de energie si va ajuta la conservarea alimentelor. Trebuie sa fie consumat in cancitati care sa nu depaseasca 10 procente din valoarea calorica de la o masa. Valoarea maxima recomandata pentru zahar intr-o zi este egala cu 10 procente din valoarea energetica totala. Acest lucru inseamna udneva intre 4 si 6 lingurite de zahar care se consuma in 24 de ore. Prin comparatie, zaharul este pentru corpul uman ca si benzina pentru motor. Zaharul se va converti in energie care va ajunge astfel in sange. Bauturile carbogazoase si ciocolata pot sa fie parte a unui stil de viata sanatos in cazul in care se consuma in cantitati care sa corespunza cu consumul energetic al fiecarei persoane si mai exact cu o dieta echilibrata. Pentru persoanele care consuma dulciuri in cantitati mari este recomandat sa se inlocuiasca zaharul cu alte substante.  Persoanele care au diete sub indicatii medicale ri sunt predispuse la obezitate si la diabet zaharat vor trebui sa fie mai atente la consumul de astfel de produse. Zaharul este un cabohidrat simplu si asta inseamna ca se va asimila repede in corp. consumul necontrolat poate sa provoace boli in afara de obezitate.

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!

Din data de 10 iulie 2017, SCM Colin Daily vinde si catre persoane fizice la punctul de lucru din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti!