Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bomboane cu alune deserturi dulci si sanatoase 

Bomboanele cu alune pot fi utilizate fie ca un desert dulce, fie pentru decorare. Puteti face oricand cadou unui copil o punga de bomboane cu alune, pentru ca alunele sunt alimente sanatoase dar si datorita rezistentei bune in timp a bomboanelor si a gustului unic.

Cititi mai multe despre Bicarbonatul de sodiu.

Azi vom vorbi despre utilizarea bomboanelor cu alune in decorare.


Daca doriti ca prajiturile sa aiba un aspect deosebit puteti invata sa le decorati utilizand metode simple care sa nu necesite mult timp.

Bomboane cu alune – utilizare in decorare

Prajiturile si torturile implica multa munca si de aceea multi isi doresc sa obtina un rezultat final care sa nu fie doar gustos dar care sa aiba si un aspect atragator.

Puteti incepe cu modele simple. Un desing simplist va va ajuta sa prindeti experienta si riscul unor rezultate dezamagitoare este mic. Modelele simple arata bine pe suprafata prajiturii si efortul necesar realizarii lor este redus. In plus, exista mari sanse sa va iasa perfect de la prima incercare.

Pentru astfel de modele simple se pot utiliza bomboane cu alune pe care le puteti aranja intr-un decor superb.

Cititi bine reteta pentru a va asigura ca aveti toate ingredientele si accesoriile de bucatarie care va permit sa realizati designul dorit.

Sfatul nostru este sa faceti o prijitura intr-o zi normala si in acest fel nu veti lucra sub presiune. Lucrati cu rabdare pentru a duce la bun sfarsit proiectul.

Puteti realiza modele din puncte, iar pentru acestea, bomboanele cu alune sunt cele mai bune. Puneti bomboanele pe margine urmarind conturul prajiturii. De exemplu, daca prajitura este rotunda primul strat de bomboane cu alune trebuie sa urmeze conturul acesteia. Ulterior, faceti inca doua cercuri apropiate intre ele si pozitionate spre centru. Finalizati cu un cerc mic chiar in milocul prajiturii.

 

Aceasta este doar o idee. Puteti apela si la alte variante de decor utilizand bomboane cu alune.

Produsele prezentate pe site- ul firmei sunt disponibile si pot fi livrate la domiciliu. Comenzile se pot prelua atat prin e-mail cat si prin telefon si livrate prin curier.

Invalid query string!
Politica Cookies

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.