Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Ornament asortat pentru coliva

Ornamentele asortate sunt utilizate in general pentru decorarea deserturilor colorate pentru copii, dar se potrivesc perfect si pentru coliva.

Cititi si despre mentosan.

 

Ornament asortat pentru coliva – utilizare


Pentru ca deja v-am dat idei pentru deserturi, ne vom axa in acest articol pe prepararea unui produs dulce, dar cu o importanta mai mult practica si anume coliva. Nu toti stim sa o preparam si de cele mai multe ori intampinam dificultati, prin urmare va oferim o reteta pe care puteti pune cu incredere ornament asortat pentru decor.

Ingrediente: 1kg arpacas, 1 pachet cacao, 1 pachet cocos, 500 grame de zahar, 1 kg nuca macinata, ornament asortat pentru coliva, coaja de lamaie, 1 sticluta esenta de rom.

Arpacasul se pune la fiert in apa cu putina sare si pentru a vedea daca arpacasul s-a fiert se face proba cu lingura, luati o lingura de lemn si daca aceasta sta dreapta in compozitie inseamna ca amestecul este facut.  La 10 minute de la punerea arpacasului pe foc se adauga zaharul.

La sfarsit, cand arpacasul este fiert se adauga romul si lamaia, precum si nuca macinata si se lasa la racit. Este recomandat sa facem coliva cu o zi inainte de a o duce la biserica si nu mai devreme pentru ca se poate altera.

Amestecul se pune in farfurie, i se da forma si se adauga un strat subtire de pesmet. Ulterior se orneaza cu bomboane colorate si nuca. 

In lunile septembrie si octombrie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6, Bucuresti. Detalii pentru programare si conditii la telefon nr. 0213363360

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!