Info: 004-021-336 33 60
Facebook
Linked In
Twitter
Google +

Share us with your friends! arrow

Bomboane mentolate

Studiile arata ca menta stimuleaza creierul si il face sa se simta treaza. Prin urmare consumati bomboane cu menta, utilizati pasta de dinti cu aceeasi aroma sau consumati ceai de menta.

Cititi si despre Ornamente pentru prajituri.

Bomboane mentolate - avantajele uleiului mentolat

Oamenii de stiinta arata ca mentolul blocheaza canalele de calciu, ceea ce ajuta la relaxarea muschilor netezi ai intestinului. Medicii sustin ca suplimentele care contin ulei de menta ar trebui sa faca parte din tratamentul pentru sindromul intestinului iritabil.


Uleiul esential de menta sau mentolul este un ingredient care intra in compozitia mai multor produse, suplimente si medicamente eliberate fara prescriptie medicala, inclusiv pasta de dinti, apa de gura, guma de mestecat, bomboanele mentolate, inlocuitori pentru tutn, pastile de tuse si unguente pentru diverse dureri musculare.

Mentolul stimuleaza receptorii care semnaleaza senzatia de rece din plamani si faringe si inhiba receptorii care actioneaza la stimuli durerosi ameliorand durerile din organe si muschi.

Un alt avantaj al mentolului este faptul ca ajuta la vindecarea infectiilor cauzate de bacterii, ciuperci si virusuri,  dar, din cauza ca sunt disponibile pe piata numeroase medicamente antimicorbiene mentolul nu este in mod uzual prima optiune in tratarea infectiilor.

Cu toate acestea capacitatile mentolului nu pot fi negate. Numeroase studii arata ca vaporii uleiurilor de menta pot eradica bacteriile ce cauzeaza infectii cu listeria, e-coli, salmonella si altele.

Cercetatorii sunt increzatori ca uleiul esential de menta va fi folosit pentru inhibarea dezvoltarii bacteriilor in industria alimentara.

 

Bomboanele de menta amelioreaza simptomele de stres si anxietate. Aromoterapia cu ulei de menta poate ajuta la tratarea stresului, anxietatii si dezechilibrelor emotionale. In timpul aromoterapiei se poate asculta muzica de relaxare pentru ca tratamentul sa fie eficient. 

Incepand cu data de 15 ianuarie 2019, Colin Daily organizeaza vizite pentru grupuri de copii la sediul firmei din strada Valea Lunga nr.30, Sector 6!

Incepand cu data de 1 august 2018,produsele disponibile pe site le gasiti si la eMAG in structuri originale de pachete sau in varianta individuala!